93 411 83 73

HORAS CONCERTADAS LUNES A VIERNES DE 10h a 18h

Blog de viajes

Tarannà Viatges amb Sentit, 25 anys fent feliços als nostres viatgers

7 Jun 18    Conócenos, Noticias Tarannà, Videos de viajes    Tarannà    Sin comentarios

I sembla que va ser ahir! Era l’any 1993 quan vaig obrir els ulls i conèixer el Món, immediatament vaig saber que ell seria la meva casa. Transitant camins i coneixent gent, vaig tenir consciència de mi mateixa i vaig aprendre a percebre l’emoció del que significa viatjar i somiar amb els ulls oberts. Em van posar el nom de Tarannà Viatges amb Sentit.


En aquell temps no hi havia internet, ni correus electrònics, ni tan sols telèfons mòbils que, utilitzant només les mans, t’apropessin al món de manera instantània. El que jo ja sabia llavors era que m’importaven les persones, les comunicats locals, els viatgers apassionats, els proveïdors que operant a qualsevol part del món fossin propers en valors i, per descomptat, els meus companys, un equip professional i viatger que m’ha acompanyat tots aquests anys i m’ha vist créixer. De fet hem crescut plegats construint el que és Tarannà a dia d’avui.

I sembla que va ser ahir! De llavors ençà, cada dia surt el sol i em trobo amb la mateixa il•lusió i els mateixos valors del principi. Ara que tinc un equip més nombrós i disposo de noves tecnologies, davant un món més globalitzat en el que volem seguir creant Viatges amb Sentit que deixin una empremta positiva dins del cor dels viatgers, de les comunitats mundials i arreu del nostre preciós planeta Terra.

25 anys viatjant pel món, 25 anys plens d’experiències inoblidables, 25 anys treballant amb valors, 25 anys amb tu! Tarannà Viatges amb Sentit. www.taranna.comDeja un comentario:

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


Comparte esta página:

Síguenos: