93 411 83 73

Solicita hora concertada

Blog de viajes

PARTICIPA EN LA MARATO DE TV3, NOSALTRES JA HO HEM FET.

29 Nov 11    Tarannà Responsable    Tarannà    Sin comentarios

Comparte este post

Share on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterPin on Pinterest

El CETT, la Universitat de Barcelona i la Fundació Alícia sensibles amb el projecte solidari de la Marató de TV3, hem sumat esforços organitzant el proper 15 de desembre, a les 12.00h, una màster class amb el títol “el Bulli foundation a desembre 2011” a càrrec de Ferran Adrià. L’acte serà presentat pel carismàtic presentador i periodista Albert Om.

Per al Grup CETT és tan important la recaptació de fons i la divulgació científica com la conscienciació i educació solidària del nostre alumnat i de la societat en general.

Accions com aquesta però, no serien possible sense el vostre suport, per aquest motiu us convido a assistir en aquest acte participatiu i solidari, en el qual podreu fer el vostre lliure donatiu en unes urnes que s’ubicaran a l’entrada de la sala on tindrà lloc la xerrada.

D’igual manera, si no fos possible comptar amb la vostra presència o si voleu participar com a empresa, us podeu inscriure a la “Fila Zero” i fer arribar el vostre donatiu a través d’una transferència bancària al número de compte d’Unnim
2059 0628 10 80-000558-54*.

L’ import íntegre dels donatius es lliurarà a la Marató de TV3 per contribuir a l’avenç de la recerca biomèdica sobre malalties sense guariment conegut.

Si desitgeu assistir podeu confirmar la vostra assistència al correu electrònic infocett@cett.cat .

Mès informacióDeja un comentario:

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


Comparte esta página:

Share on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Síguenos: